bugün

entry'ler (563)

panspermia

kendimi özledim.

sözlük yazarlarının itirafları

artık burada kimseyi tanımıyorum, tanidiklarim da gitmiş. eskiden samimi olduklarimla ya konusmuyoruz, ya da küsmüşüz. küçükken oturdugun mahalleye büyüyünce gelirsin ya, her şey degisir ve kimse seni tanimaz, eski tadi kalmaz; şu an ayni o duygu icerisindeyim. ne kadar guzel şeyler vardi şu sözlükte ya. of of gece gece dertlendim.

sakalar, espriler, skandallar, olaylar, birbirleriyle cikanlar (biz de dahil ehm) nellllleer neler, nese kaynagiydi.
perperisanim. umarim yeniler mutludur..

herkesi cagirip "hadi dönün lan ühüüğ" diye zirlayacagim neredeyse. daha fazla uzulmeden gideyim. tadını cikarin, tabi oyle bi şey mümkünse.

yaprak medine

model, yeni oyuncu. falan filan. lisede alt sinifimdaydi, kendisiyle ilgili bilgiler bende gizli kalsin. abi millet nasil yalandan bi hayat kuruyor inanamiyorum lol. konusturmayin şimdi beni, 8 sayfa magazinde 4 gun olay döner.

sözlük yazarlarının itirafları

1 haftalık geldiğim aile evinde yemekler çok iyiydi. yataklar konforlu ve rahattı. ilgi alaka ve arada kebap jestleri çok hoştu. puanım 9/10.
1 puani, bazi anlar(annem) muzaffer kușan zayıflama kampı muamelesi gördüğüm için kırıyorum.

mel mel bakan gibson nickli yetkili

yetkiliden medet ummak.. ya Rab bu ne çaresizliktir.. Allah kimseye vermesin. bu arada üzmek istemem ama umduğunuz medetler yetkililerde maalesef yok.

ps: eskiyetkili

yazarlara en çok yakışan renkler

pembe. paspamuk prenses karlar ülkesi frozen elsa ariel ve sinderella oldugum için her şey yakışıyor maalesef ama cok dillendirmiyorum çünkü nazar değer haset fesat of.

warrior nun

kesinlikle netflix'in son zamanlarda çıkardığı iyi işlerden. 2 günde bitirdim, agliyorum su an. evde kendi kendime yastıklarla dovusuyorum. keske ben warrior nun olsam.. ava'nin halleri başta sinir krizi gecirtiyor ama çeken de o sanırım. ve ava'nin güzelliğine aşık oldum.

ayça nın boşanma partisine hoşgeldiniz

harika bir parti. helal lan sana ayça bacı. kimin ne yaşadığını bilmeden sik tasak yayıp yorum yapmayın kokuşmuş teninizle. o partiye benden de bi davulcu zurnaci.

anın görüntüsü

görsel

tumblr'da görüp nerde bu kızlar amk denilen yerdeyim.

anın görüntüsü

görsel
Twitter akımına kapıldım üstünüze afiyet. uf zor valla ne diyim kanatlı haşere butterfly olmak.

aysun kayacı

dudaklidir. sayesinde dedemden çok azar isitmistim. küçükken nazlı piremses bi çocik olduğumundan bi seye kızıp ellerimi kollarımı bağlayıp Bi köşeye geçerdim, dedem de "aysun kayacı gibi dudaklarını şişinip oturma" derdi.
evet dedem.

Bu adam petek dincoz'un foolish casanova'sini ismime uyarlayip "nuriş kazanova" diye seslenen adam.

vay dedemke.

gsa

bir evren. gsa evreni. gaye bile bazen şarkılarını unutuyordur, ben unutmam.

sözlük yazarlarının itirafları

her cümlenin sonuna sözlük ekleyenlerin iticiliğini düşünüyorum.
"bla bla sözlük.." sözlük ne sözlük? sözlüğün de cok skindeydi.
gelse de şu derdini anlatsa diye bekliyor koca yazılım.

ayrıca yarın 11 saat çalışıcam sözlük.. böyle yazınca umarım Bi ske derman oluyorsundur sözlük.. yetiş ya sözlük..

sözlük de sey diye geri mesaj atsa mesela, hayırdır kardeş anani mi sktk??
süper ya.

sevgiliden soğuma nedenleri

tövbe estağfirullah tövbe yarabbi tövbe allahim affet ama orijinal olmayan ayakkabı giymesidir. aslında bakılırsa la sana ne di mi? (kendime soruyorum) sen nesin kizim prenses-ül ala hazreti şeyh kontes falan mı? ama olmuyor.
o l m u y o h o r..

ne alaka mesela isterse babet giysin(giymesin), isterse nikke giysin(nolur yabma), hatta belki abixas(ananı avradını) giyer. bunun beni neden irrite ettiğini anlamıyor, saçma buluyor ve kendimi tokatliyorum(noncinsel).

lise yıllarımda asla flortum sevgilim hiçbir skim olmayan kendimden bi alt sınıf olan çocuğu ayakkabılarinda boncuk gibi bi seyler oldugu için "cnm hayırdır ayakkabılarina raptiye mi tktin" demiştim insan içinde... su insafsız hayvanligim ve e be mnakdmunuluguma bakar mısınız? ne kadar üzücü. cahillik işte anasini satayım. simdi yerme yok ne haddime lakin soğuma olayı sabit kalmis sksen atılmaz.

vallah bu olay yüzünden bazı geceler kendi kendimin bileklerini kolonyayla ovuyorum vicdan azabından. çocuktan helallik alsam mı diyorum, bulsam alsam ne yazicam "ya cnm bn sna o gn oyle demiştim hrks sna glmustu ya hni hkkni helal et cnm" mi? sanmam. asssiri tatsız olay. baban da imamdi zaten, istese o da alirdi mk niye almadiysa senin suçun yok. (kendim teselli)

affet beni imamın oğlu...

gerci biz de seninle aynı tiyatrodaydik, oyunda sarılma kısmı vardı seninle benim. ben de o an fazlasıyla senin ter kokuna maruz kalmıştım aq cocu. tm ödeştik olm.

skisleee

365 dni

şu sıralar netflix üzerinden yayınlanan, top 10'da-de(ten diye okursanız, amme hizmeti) 1. sırada olan, bol kötü ingilizceli, izinli porn. ay film.

lütfen dns ayarlarinizla oynamayın. varsa bi netflix hesabınız, çok fazla Bi beklentiniz yoksa iş görür. film vasatın altında, bolca seksi Massimo ve istemem yan cebime koy Laura içerir. konusu, yakışıklı mafya beyin yıllardır aşık olduğu karıyı kale tarzı evine kapatıp aşık olmasını sağlamak, ya da submissive sexkskx orası size kalmış. izlerken başta bi komik geliyor ama alışıyorsunuz. kesinlikle başarısız "kalbime hosgeldin kadinim" tarzında sikko 3.1 imdb puanlı tr filmlerimizi andırıyor. gadinnnnn veyahut kaslı erkek kiziiaam diye yananlari asiri mutlu edecek bir "yapıt". iyisiniz iyi mini çakallar lol.

acikcasi biri beni kacirip o kaleye kapatsa ve o kadar alışveriş imkanı saglasa "evet cnm hosbulduk kime aşık oluyorduk??" diye atilirim olaya, adam da beni zaten çok tutmaz aq. yine nazlı kurnaz kızlar kazandı.. bu hikayede de kaybeden ben oldum durduk yere nsskm.

iyi seyirler, pecetelerinizi yanınızdan ayırmayin. (içiniz kötü)

gaye su akyol

aşk. tanım aşk.
su hayatta sanırım tek fanı olduğum kadın diyebilirim. belki gaye unutur tüm şarkılarını, ben unutmam. oyle bi keko faniyim. kafaya sanatçı isimli bant baglamali bi konser hakkımız olsa, ben senden yana kullanırdım gaye.

panspermia

Doğum günümdü..

mansur yavaş

Mansur yavaş cigerimi söktün.

max siyaset bilgim bu kadar.

haze

amnesia haze. purple haze. lemon haze. Haze oğulları.

essy

essy adamdır. kadın adam ama iyi anlamda. tek başına çıkarıp masaya koysa hepinizi sker atar. boş yapmayın.